Ons team

Het team van Horse & Happiness is een jong en gedreven team. Alle medewerkers van Horse & Happiness hebben al meerdere jaren ervaring in de jeugdzorg en daarnaast al jaren ervaring in de paarden. Samen zetten wij ons beste beentje voor om de jeugdigen van Horse & Happiness op een zo goed mogelijke manier te helpen. Onze kracht ligt bij het aansluiten van de jeugdigen en op een duidelijke maar prettige manier samen te werken aan de opgestelde doelen.
Happy, Pino en Loulou horen natuurlijk ook bij ons team en zorgen dan ook iedere dag weer voor een lach op het gezicht van onze jeugdigen die wij met plezier behandelen en begeleiden. 

Happy

Happy is zoals zijn naam al zegt onze vrolijke vierbenige collega. Hij bezorgd elk kind een glimlach. Het is een hele lieve 8 jarige shetlander, soms iets ondeugend maar vooral heel erg grappig. Hij is 1,08 meter en is helemaal zwart, op een klein wit stipje op zijn buik na. Het is een enorme leermeester en laat heel duidelijk zien als iemand bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg is, of overtuigend genoeg over komt. Naast zijn werk tijdens onze gespecialiseerde begeleidingen met de kinderen, wordt er ook op Happy gereden. Dressuur, buiten rijden en springen kan hij allemaal. Tot slot is hij heel goed in trucjes. Iets dat veel kinderen leuk vinden om te doen met hem! 

Pino

Pino is onze tweede vierbenige collega, hij is een 18 jarige Welsh Cob pony. Pino is een hele vriendelijke en rustige E-pony. Hij houdt ontzettend veel van knuffelen en houdt vooral heel erg van bananen! Pino heeft, voordat hij bij ons kwam, een carrière gehad als springpony. Hij heeft wel zeker 1,10 meter gesprongen. Nu hij bij ons is en gezien zijn leeftijd mag hij rustiger aan gaan doen en genieten van alle aandacht van iedereen! Pino is een groot talent als het aankomt op het spiegelen van het gedrag van mensen. Hij kan op een hele vriendelijke manier feedback geven wat het fijner voor kinderen maakt om feedback aan te nemen en er iets mee te kunnen doen. Ook leren kinderen doseren en op een rustige manier anderen benaderen omdat Pino heel goed kan aangeven dat hij het niet fijn vindt. 

Loulou

Loulou is onze allerkleinste collega, ze is maar liefst 85 cm klein. Ze is nog een jonge Shetlander merrie van 6 jaartjes jong. Loulou komt toevallig van dezelfde fokker als Happy, ze is ontzettend rustig en lief in de benadering naar andere paarden maar ook kinderen. Ze is sinds april 2024 bij ons aan het team toegevoegd. Loulou is al ontzettend geliefd door iedereen omdat ze natuurlijk ontzettend schattig is. Ze is ook goed in ontsnappen uit de stal want ze is nieuwsgierig en wil het liefste de hele dag aandacht! Loulou is dan ook perfect voor alle kinderen ook de allerkleinste en -jongste onder ons. 

Odette Gloudemans, Gespecialiseerd hulpverlener - Oprichter & Eigenaar 

Mijn naam is Odette Gloudemans, geboren in 1991 te Maastricht. In 2015 heb ik mijn Bachelor Toegepaste Psychologie behaald. Sindsdien ben ik werkzaam in de jeugd- en volwassenenzorg en heb ik veel ervaring opgedaan in groeps-, woon-, individuele- en gezinsbegeleiding. Sinds 2021 fulltime bezig in ons eigen bedrijf. Mijn interesse ligt voornamelijk in het ondersteunen en begeleiden van mensen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze graag willen zijn. Dit doe ik natuurlijk het liefst in combinatie met mijn passie voor paarden! Ik kan er van genieten wanneer mens en paard van nature in verbinding met elkaar komen. 

Milou Uiterwijk, Gespecialiseerd hulpverlener - Oprichter & Eigenaar 

Mijn naam is Milou Uiterwijk, geboren in 1992 en opgegroeid in Maastricht. Afgestudeerd aan de Bachelor Social Work en sinds 2015 werkzaam in de jeugdzorg. Gestart als groepsbegeleider en erna als individueel begeleider jaren gewerkt. Sinds 2021 fulltime werkzaam in ons mooie bedrijf. Ik werk graag één op één in rust omdat ik dan doelgerichter kan werken. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden. Dat is mijn passie, tevens vind ik mijn ontspanning hier in. De rust bij de paarden, in combinatie met het werk in de hulpverlening is voor mij een perfecte match. Ik heb vooral jaren lang gedroomd over een eigen bedrijf in de paarden in combinatie met kinderen. Uiteindelijk hebben wij samen besloten om deze droom te realiseren.

Carly Drummond, Gespecialiseerd hulpverlener - Medewerker

Mijn naam is Carly Drummond, geboren in 1998 in Maastricht. In 2022 heb ik mijn Bachelor Social Work met specialisatie jeugdzorg behaald. Ik ben sinds 2019 werkzaam in de jeugdzorg, waarbij ik met name heb gewerkt met jongeren in groepsverband. Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Horse & Happiness. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn eigen paard, waar ik geniet van de rust en ontspanning die de aanwezigheid van een paard mij brengt. Wat ik mooi vind aan de interactie tussen mens en paard is de natuurlijke rust dat een paard met zich meebrengt. Daarbij reageren paarden op onze energie en geeft dit inzicht in hoe we ons echt voelen en wat we belangrijk vinden. Het ondersteunen bij deze bewustwording en dit pad samen verder bewandelen, in combinatie met paarden, is waar mijn passie ligt.

Robin Berkvens, Gespecialiseerd hulpverlener - Medewerker / intaker

Mijn naam is Robin Berkvens, geboren in 1992 in Maastricht. In 2015 heb ik mijn Bachelor Social Work, specialisatie jeugdzorg gehaald. Sindsdien ben ik werkzaam in de jeugdzorg, eerst op een groep en sinds een aantal jaar ambulant. Ik werk graag samen met paarden vanwege hun pure en eerlijke karakter. Zelf rij ik al vanaf mijn twaalfde paard en ben ik in mijn vrije tijd veel met paarden bezig. Ik kom hier echt tot rust en deze ervaring geef ik graag ook aan anderen mee!

Fleur Naus, Gespecialiseerd hulpverlener - Medewerker

Mijn naam is Fleur Naus, geboren in 2003 en woonachtig in Gronsveld. In 2023 heb ik mijn HBO propedeuse Pedagogiek behaald bij Fontys in Sittard en ben blij dat ik de rest van mijn studie kan afmaken in combinatie bij Horse & Happiness. Van jongs af aan rijd ik paard en pas ik op kinderen van allerlei leeftijden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij m’n eigen paarden of ben ik op pad met mijn hondjes. Ik kan echt genieten van de aanwezigheid van mijn beestjes en de natuur. Horse & Happiness biedt mij de mogelijkheid om mijn passie met mijn opleiding te verbinden. Ik kijk er dan ook naar uit om veel kinderen te mogen helpen bij Horse & Happiness.

Aniek Habets, Gespecialiseerd hulpverlener - Medewerker

Mijn naam is Aniek Habets, geboren in 1993 in Schimmert. In 2017 heb ik mijn bachelor Leraar Basisonderwijs afgerond. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt in het (speciaal) onderwijs. Sinds 2024 werk ik bij Horse & Happiness. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn paarden te vinden. Hier kom ik tot rust, ik kan echt genieten van de band met een paard en de samenwerking tussen paard en mens. Bij Horse & Happiness kan ik mijn hobby en mijn hart voor kinderen combineren en kan ik hun leren hoe speciaal werken met paarden kan zijn.

Noa Gransier, Stagiaire Social Work 

Mijn naam is Noa Gransier, geboren in 2001 en woonachtig in Grevenbicht. Ik ben derdejaars student Social Work op locatie Sittard. Op dit moment gaat mijn voorkeur ernaar uit om later te gaan werken met jeugdigen. Sinds mijn zevende levensjaar ben ik al te vinden tussen de paarden. In mijn vrije tijd ga ik het liefst met mijn eigen paard een bosrit maken. Ik vind het fijn dat ik mijn passie voor paarden en het werken met jeugdigen kan combineren bij Horse & Happiness.