Ons team

Het team van Horse & Happiness is uitgebreid. Wij hebben Carly Drummond mogen verwelkomen in ons team. Samen zetten wij ons beste beentje voor om Horse & Happiness verder te ontwikkelen. 
Happy hoort natuurlijk ook bij ons team en zorgt dan ook iedere dag weer voor een lach op het gezicht van onze kinderen die wij met plezier begeleiden. 

Odette Gloudemans, Coach - Hulpverlener - Eigenaar 

Mijn naam is Odette Gloudemans, geboren in 1991 te Maastricht. In 2015 heb ik mijn Bachelor Toegepaste Psychologie behaald. Sindsdien ben ik werkzaam in de jeugd- en volwassenenzorg en heb ik veel ervaring opgedaan in groeps-, woon-, individuele- en gezinsbegeleiding. Sinds 2021 fulltime bezig in ons eigen bedrijf. Mijn interesse ligt voornamelijk in het ondersteunen en begeleiden van mensen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze graag willen zijn. Dit doe ik natuurlijk het liefst in combinatie met mijn passie voor paarden! Ik kan er van genieten wanneer mens en paard van nature in verbinding met elkaar komen. 

Milou Uiterwijk, Coach - Hulpverlener - Eigenaar 

Mijn naam is Milou Uiterwijk, geboren in 1992 en opgegroeid in Maastricht. Afgestudeerd aan de Bachelor Social Work en sinds 2015 werkzaam in de jeugdzorg. Gestart als groepsbegeleider en erna als individueel begeleider jaren gewerkt. Sinds 2021 fulltime werkzaam in ons mooie bedrijf. Ik werk graag één op één in rust omdat ik dan doelgerichter kan werken. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden. Dat is mijn passie, tevens vind ik mijn ontspanning hier in. De rust bij de paarden, in combinatie met het werk in de hulpverlening is voor mij een perfecte match. Ik heb vooral jaren lang gedroomd over een eigen bedrijf in de paardencoaching. Uiteindelijk hebben wij samen besloten om deze droom te realiseren.

Carly Drummond, Coach - Hulpverlener

Mijn naam is Carly Drummond, geboren in 1998 in Maastricht. In 2022 heb ik mijn Bachelor Social Work met specialisatie jeugdzorg behaald. Ik ben sinds 2019 werkzaam in de jeugdzorg, waarbij ik met name heb gewerkt met jongeren in groepsverband. Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Horse & Happiness. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn eigen paard, waar ik geniet van de rust en ontspanning die de aanwezigheid van een paard mij brengt. Wat ik mooi vind aan de interactie tussen mens en paard is de natuurlijke rust dat een paard met zich meebrengt. Daarbij reageren paarden op onze energie en geeft dit inzicht in hoe we ons echt voelen en wat we belangrijk vinden. Het ondersteunen bij deze bewustwording en dit pad samen verder bewandelen, in combinatie met paarden, is waar mijn passie ligt.

Fleur Naus, Stagiaire

Mijn naam is Fleur Naus, geboren in 2003 en woonachtig in Gronsveld. Afgelopen jaar heb ik mijn HAVO diploma behaald en ik ben nu begonnen met mijn hbo-studie Pedagogiek op Fontys in Sittard. Van jongs af aan rijd ik paard en pas ik op kinderen van allerlei leeftijden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij m’n eigen paarden of op pad met mijn hondjes. Ik kan echt genieten van de aanwezigheid van m’n beestjes en de natuur. Horse & Happiness biedt mij de mogelijkheid om mijn passie met mijn opleiding te verbinden. Ik kijk er dan ook naar uit om een heel jaar stage te mogen lopen bij Horse & Happiness.

 

Happy 

Happy is onze vierbenige collega. Hij bezorgd elk kind een glimlach. Het is een hele lieve 7 jarige shetlander, soms iets ondeugend maar vooral heel erg grappig. Hij is ongeveer 1,10 meter en is helemaal zwart, op een klein wit stipje op zijn buik na. Het is een enorme leermeester en laat heel duidelijk zien als iemand bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg is of overtuigend genoeg over komt. Naast zijn werk tijdens onze begeleidingen met de kinderen, wordt er ook op Happy gereden. Dressuur, buitenrijden, maar vooral springen is zijn favoriet.