Milou Uiterwijk, Coach - Hulpverlener (rechts)

Mijn naam is Milou Uiterwijk, geboren in 1992 en opgegroeid in Maastricht. Afgestudeerd aan de Bachelor Social Work en sinds 2015 werkzaam geweest in de jeugdzorg. Gestart als groepsbegeleider, erna als individueel begeleider. Sinds 2021 fulltime werkzaam in ons mooie bedrijf. Ik werk graag één op één in rust omdat ik dan doelgerichter kan werken. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden. Dat is mijn passie, tevens vind ik mijn ontspanning hier in. De rust bij de paarden, in combinatie met het werk in de hulpverlening is voor mij een perfecte match. Ik heb vooral jaren lang gedroomd over een eigen bedrijf in de paardencoaching. Uiteindelijk hebben wij samen besloten om deze droom te realiseren. 

 

Odette Gloudemans, Coach - Hulpverlener (links)

Mijn naam is Odette Gloudemans, geboren in 1991 te Maastricht. In 2015 heb ik mijn Bachelor Toegepaste Psychologie behaald. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de jeugd- en volwassenenzorg en heb ik veel ervaring opgedaan in groeps-, woon-, individuele- en gezinsbegeleiding. Sinds 2021 fulltime bezig in ons eigen bedrijf. Mijn interesse ligt voornamelijk in het ondersteunen en begeleiden van mensen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze graag willen zijn. Dit doe ik natuurlijk het liefst in combinatie met mijn passie voor paarden! Ik kan er van genieten wanneer mens en paard van nature in verbinding met elkaar komen. 

Rachel Egan, Stagiaire

Hoi! Mijn naam is Rachel, ik ben 20 jaar en ik loop op dit moment iedere dinsdag en woensdag stage bij Horse & Happiness! In mijn vrije tijd rijd ik paard en ik vind het ontzettend leuk kinderen/jongeren te begeleiden, dus Horse & Happiness was de perfecte combinatie voor mij. Ik studeer momenteel HBO Pedagogiek, op Fontys Hogescholen in Sittard. Ik zit in mijn 2e leerjaar en wil graag na de opleiding de richting van jeugdzorg/pleegzorg op gaan. Voor mij is het belangrijk dat een cliënt mij vertrouwt en zijn of haar ei bij mij kwijt kan. Ik vind de relatie tussen begeleider en cliënt een heel belangrijk onderwerp en daarom vind ik het van belang om ook echt de tijd te nemen en te maken voor de cliënt. Een cliënt vanaf het begin eerst rustig te leren kennen is daarom één belangrijk stuk aan het begin van de relatie tussen begeleider en cliënt.

Happy 

Happy is onze vierbenige collega. Hij bezorgd elk kind een glimlach. Het is een hele lieve 6 jarige shetlander, soms iets ondeugend maar vooral heel erg grappig. Hij is ongeveer 1,10 meter en is helemaal zwart, op een klein wit stipje op zijn buik na. Het is een enorme leermeester en laat heel duidelijk zien als iemand bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg is of overtuigend genoeg over komt. Naast zijn werk tijdens onze begeleidingen met de kinderen, wordt er ook op Happy gereden. Dressuur, buitenrijden, maar vooral springen is zijn favoriet. 

Edjay 

Edjay is onze andere vierbenige collega. Edjay wordt ingezet tijdens de paardencoaching bij volwassenen. Edjay is een heel gevoelig paard en een meester in spiegelen. Hij is heel vriendelijk en heeft een klein hartje. Naast zijn werk in de coaching gaat Edjay graag een buitenritje maken, loopt hij in het 2-span en wordt hij dressuurmatig bereden.