Samenwerking

Om onze behandeling en begeleiding zo optimaal mogelijk te maken werken wij ook samen met andere organisaties. 
Ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Onze samenwerkingspartners:

Iedere jeugdige heeft recht op een onbezorgde glimlach. Daar werken zij samen met de jeugdige, ouders/verzorgers, het gezin en het netwerk van mensen en organisaties rondom de jeugdige keihard aan. Iedere dag opnieuw. Zodat de jeugdigen in een veilige en gezonde omgeving kunnen opgroeien in zijn of haar eigen kracht. En met zijn eigen mogelijkheden kan uitgroeien tot een mooi en betekenisvol mens.

www.hai-5.nl

Kinderen en jongeren kunnen door emotionele en ingrijpende gebeurtenissen in de knel raken. Jeugdtrauma Herstel Limburg kan daarbij helpen. Zij bieden deskundige behandeling, begeleiding én diagnostiek bij trauma gerelateerde klachten aan jeugdigen van 0 t/m 18 jaar en het gezin. Doel is het verwerken van het trauma en het ontwikkelen van (zelf)vertrouwen, (zelf)bewustzijn, autonomie en veerkracht.

www.jeugdtraumaherstellimburg.nl

De begeleiding van Somnium is gericht op verandering. Verandering vanuit de eigen kracht en kwaliteiten, gericht op wat iemand zelf graag wilt bereiken in zijn of haar leven. Eén van de uitgangspunten is dat ieder mens en elke situatie uniek is. Dat betekent dat bij Somnium iedereen kan rekenen op een eigen aanpak. Die begint met persoonlijk contact en elkaar goed leren kennen, ervoor zorgen dat iemand op zijn gemak is, veilig voelt, begrepen voelt en uiteindelijk ook geholpen voelt met de begeleiding die Somnium biedt. Wat wil iemand graag bereiken, waar is iemand goed in, wat is moeilijk voor diegene? Samen met de hulpvrager, maar ook met de mensen om diegene heen, legt Somnium de basis voor een zorgplan dat de hulpvrager op weg helpt naar zelfstandigheid.

 

www.somniumonline.nl